Φωτοπολυμεριζόμενες ρητίνες

Ένθετα / Επένθετα / Όψεις

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο μας χρησιμοποιούμε ρητίνες της εταιρίας GRADIA.

Η φωτοπολυμεριζόμενες, νανο-υβριδικές σύνθετες ρητίνες GC GRADIA™ PLUS διαθέτουν βελτιωμένες φυσικές ιδιότητες και προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος κλινικών εφαρμογών, απαράμιλλη ανθεκτικότητα, φυσική φωτεινότητα και διαύγεια και εξαιρετική φυσική αισθητική.

Τα ένθετα και τα επένθετα είναι αποκαταστάσεις των οπισθίων δοντιών, που κατασκευάζονται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο από πορσελάνη ή ρητίνη.

Η εξέλιξη των υλικών, καθώς και οι αλλαγές στις τεχνικές της συγκόλλησης επιτρέπουν την δημιουργία  αποκαταστάσεων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Ως προς τα υλικά επιλογής έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στα ένθετα/επένθετα πορσελάνης ή ρητίνης κατασκευασμένα  με ψηφιακή τεχνολογία(CAD/CAM). Η επιλογή βασίζεται σε παραμέτρους όπως το μέγεθος της αποκατάστασης, η θέση του δοντιού στο τόξο, η ύπαρξη ή όχι βρυγμού.

Τα ένθετα/επένθετα ρητίνης εξασφαλίζουν θαυμάσιο αισθητικό αποτέλεσμα, είναι οικονομικότερα από τα ένθετα/επένθετα πορσελάνης και επιδιορθώνονται ευκολότερα.

Οι όψεις ρητίνης χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν το σχήμα ή/και το χρώμα των δοντιών με συντηρητικό τρόπο και ελάχιστη παρέμβαση στα φυσικά δόντια.

Με όψεις ρητίνης μπορούμε να κλείσουμε τα κενά μεταξύ των δοντιών, να βελτιώσουμε το σχήμα μικρών, κωνικών δοντιών, δοντιών που δεν έχουν ιδανική μορφολογία ή δοντιών με μικρά κατάγματα.

Μπορούμε επίσης να διορθώσουμε την μη ιδανική κλίση δοντιών και να αλλάξουμε μόνιμα το χρώμα των δοντιών.